Seguidors

domingo, 9 de septiembre de 2018

BENVINGUTS I BENVINGUDES!!Hola a totes i a tots, als nostres xiquets i xiquetes de 2n, i també a les mamis i als papis!!
Hui engeguem esta xicoteta aventura amb la qual pretenem contribuir a fer més agradable, lleuger i divertit este curs 2018-2019 que acaba de començar.
Des d'ací volem aportar informacions de classe, però també experiències, emocions, fotos, aventures... que desitgeu compartir amb els companys i companyes de l’escola.
Esperem que, entre tots, aconseguim el nostre propòsit. Així, doncs,
BENVINGUDES I BENVINGUTS!!!

Si voleu seguir-nos per correu electrònic, a la dreta de la pàgina trobareu el gadget per enregistrar-vos. Així sempre estareu assabentats de les novetats que anem publicant en el bloc.


De moment, vos deixem l'enllaç de la web de l’escola on trobareu informació d'inici de curs que a ben segur vos interessa.

Ens tornem a trobar ben prompte!!


Cristina i Susana

Hola a todas y a todos, a nuestros niños y niñas de 2º, y también a las mamis y a los papis!
Hoy iniciamos esta pequeña aventura con la que pretendemos contribuir a hacer más agradable, ligero y divertido este curso 2018-2019 que acaba de empezar.
Desde aquí queremos aportar informaciones de clase, pero también experiencias , emociones, fotos, aventuras... que deseéis compartir con los compañeros y compañeras del cole. 
Esperamos que, entre todos, consigamos nuestro propósito. Así pues,

¡¡¡BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS!!!

Si queréis seguirnos por correo electrónico, a la derecha de la página encontraréis el gadget para registraros. Así siempre estaréis enterados de las novedades que vamos publicando en el blog.
De momento, os dejamos el enlace de la web del cole donde encontraréis información de inicio de curso que, seguro, os interesa.

¡Nos volvemos a encontrar pronto!

Susana y Cristina

No hay comentarios: